13 July 2012

Kawan baru...

Salam kawan - kawan yg mengikut entry ku..(budget byk followers)

Ok x kesah la..apa pn sy nk suma orang tau sy ada kawan baru...nak kata baru tu baru la jgk..nak kata lama tu xda la berapa lama sgt...walaupun depa nie nmpk ayu tapi depa niee sengallahhhh teramat..ok now...sy nk study..nextt week sy ada midterm...mood nk blk kampung haruslahhh ada...next week midterm break for one week..yeayy..nk jmpa kaum family sy..n pic kat bwh ni...walaupun mereka2 ni bukan family sy tp mereka ni separuh drpd idup family sy..yg laki tu my fruitheart ok ( xley kacau )..hehehe..ok bye..


Budak 2org ni cucu my mom aka anak angkat my sis..even juz angkat je tp kami suma terlalu menyangi mereka...ADAM N ISYA Cik Era rindu nie...>.<

2 comments:

ai ai said...

kawan baru tuh dia gojes n cun n hot n bebeh ke???
mauahahahahahhaahaha...

eiraabdjalil said...

hahahaha...sory entry sy ayu je ok..xda adding typing disini..kikikikikii